Schilderwerk aan je woning, tuinhuisje, carport of bedrijfspand?

Zoek je een ervaren schilder omdat je zelf niet zo goed binnen de lijnen kunt blijven, of altijd met de roller toch net even het plafond raakt als dat niet de bedoeling is?

Waarom zelf doen als een ander dat veel beter kan. Schilderen lijkt zo makkelijk, even een afplakbandje langs het plafond en gaan.

Dicky Vijver Schilderwerken Franeker inhurenMaar dan beginnen de problemen, slechte kwaliteit tape zorgt er soms voor dat de verf er toch achter langs loopt. Of het wil er niet meer goed af en trekt de onderlaag mee. Met de roller net het plafond aanraken omdat je iets te ver doorschiet. De hele tijd boven je macht werken en last van je nek van het omhoog kijken of juist op knieën werken.

Als je het zo bekijkt snap je niet dat er überhaupt nog schilders zijn 😉

En die zijn er vandaag de dag ook niet zo veel meer. Jongeren kiezen liever voor iets anders dan bouw- en techniek.

Ruim 30 jaar ervaring als schilder

Ik schilder al mijn hele leven en werk vanaf de opleiding 30 jaar geleden al als schilder. In de tijd dat jij 1 wand hebt geschilderd kan ik er 3 doen en ze zijn waarschijnlijk nog strakker ook. (anders zou ik mijn werk niet goed doen. Niet verkeerd bedoeld 😉

Wanneer je op de bank zit en je kijkt naar de wanden dan valt alles je op wat niet goed is en daar ga je je aan storen. En dat wil je uiteraard niet. Het schilderwerk is vaak iets wat mensen zelf willen doen uit kosten besparing. 
En dat kan ik me ook goed voorstellen.

Maar een goede afwerking kan je huis ook meer waard maken, andersom natuurlijk ook. Na een dure verbouwing wordt niemand er blij van als  het schilderwerk er niet uit ziet of er lelijke naden tussen het behang zitten.

Een schilder inhuren?

Huur daarom liever een vakman in, die werkt snel, nauwkeurig en weet hoe hij oneffenheden weer mooi kan maken. We beginnen altijd met de ondergrond goed voor te bereiden.

Schilderen begint altijd met:

Schuren, plamuren, ontvetten, kitten, alle werkzaamheden die nodig zijn voor een perfect resultaat van uw nieuwe of verbouwde woning.

Wat kost een Schilder?

Een vakman met 30 jaar ervaring is natuurlijk niet gratis, maar hij is wel veel sneller klaar dan wanneer je het zelf doet. Ook is het eind resultaat vaak beter en de materialen zijn van professionele kwaliteit. Iets wat je vooral in de levensduur van het schilderwerk terug ziet. Uiteraard zit daar ook de garantie bij die je mag verwachte op professionele middelen.

In plaats van na enkele jaren hoef je met goed werk en materiaal zoals professionele verf maar eens in de 5 of 6 jaar buitenom te schilderen om maar een voorbeeld te noemen. 

De investering inclusief garantie op het schilderwerk…

Meestal maak ik een totaalprijs voor de hele schildersklus. Dan heb je ook geen verassingen achteraf en weet je exact waar je aan toe bent. Uiteraard hangt het van meerdere factoren af wat het in totaal gaat kosten.

  • Hoe is de huidige staat van het schilderwerk
  • Moet er veel voorwerk gedaan worden
  • schuur je zelf alvast?
  • Is er houtrot of andere problemen
  • Welke materialen (verf) zijn er nodig
  • enzovoort…

Je kunt de materialen ook zelf aanleveren. Ik kan er dan alleen geen garantie op geven. Bestel je de materialen bij mij dan geef ik daar de bijbehorende garanties ook bij.

Ervaren Schilder inhuren?

Dus wil je het Schilderwerk laten doen in plaats van zelf aanmodderen? Vraag dan meteen en geheel vrijblijvend een offerte aan…

Vergelijk de prijzen met offertes van schilders en kijk ook naar de resultaten en ervaring. Kies dan de schilder waar jij een goed gevoel bij hebt. Wil je eerst mijn beoordelingen lezen?

Heb je nog vragen over je schildersklus of wil je dat ik langskom voor een offerte op maat? Vul dan je gegevens in zodat ik contact met je op kan nemen….

Zoek je een behanger? Ook dat kan ik voor je plakken.

Niet verplicht, wel handig bij vragen….
Vermeld hier ook aub je adres gegevens